AKCIJA - 7500 din

MAŠINSKO ISPIRANJE GREJAČA KABINE

Usled neredovne zamene sredstva za hlađenje (antifriz) ili korišćenja obične vode umesto destilovane u sistemu hlađenja taloži se kamenac koji otežava rad motora, smanjuje efikasnost njegovog hlađenja ali i gejanja u kabini. Nakupljen kamenac i talog dovodi do smanjenja protoka rashladne tečnosti u grejaču kabine (mali hladnjak) pa je je grejanje kabine slabo ili uopšte ne radi u slučaju začepljenja hladnjaka. Korišćenjem specijalne mašine i hemijskih sredstava radimo čišćenje malog hladnjaka bez njegovog skidanja sa vozila. Na taj način štedimo vaše vreme i novac jer na većini vozila skidanje malog hladnjaka podrazumeva složenu intervenciju i skidanje cele instrument table.

Pripremite vaš automobil za zimu i uz blagovremenu zamenu rashladne tečnosti (antifriz) uradite mašinsko čišćenje grejača kabine kako bi grejanje bilo efikasno i funkcionalno. Zakažite vaš termin i iskoristite akcijsku ponudu: mašinsko čišćenje grejača kabine za 7500 dinara.

Imate problem sa grejanjem zbog neispravnog grejača kabine (mali hladnjak)? Imamo rešenje! Auto Klime Sale

Za sve informacije i zakazivanje termina za servisne usluge po akcionim cenama kontaktirajte nas putem telefona 062/254-914
Doneli ste pravu odluku?

Rezervišite vaš termin i rešite vaš problem...